G o l d f i n c h G o l d f i n c h G o l d f i n c h

Reclamefotografie

Bij reclamefotografie komen aantrekkelijke beelden en commerciële aspecten samen. Het doel is dat een product, dienst, organisatie of iets anders waar reclame voor wordt gemaakt zo goed mogelijk naar voren komt. Het moet de aandacht trekken en leiden tot de gewenste actie, zoals de aankoop van het product of een aanmelding voor een evenement. Goldfinch Fotografie beschikt over een onuitputtelijke ideeënmachine en gaat altijd voor een fantastisch resultaat. Goede reclamefotografie houdt rekening met de doelgroep: waar slaan ze op aan en wat is voor hen aantrekkelijk? Of jullie nu al een panklaar concept hebben liggen of dat we eerst samen om de tekentafel moeten: bij Goldfinch Fotografie zit je goed als je op zoek bent naar een reclamefotograaf.

Reclamefotografie voor folders, brochures, posters en advertenties

Reclamefotografie kan gebruikt worden voor verschillende online en offline uitingen zoals folders, brochures, posters en advertenties. Wist je dat 90% van de informatie die het brein opneemt afkomstig is van beelden? Beelden worden tot 65.000 keer sneller verwerkt dan teksten. Goede reclamefotografie is dan ook erg belangrijk voor het promoten van jouw product, dienst of evenement. Ga voor een opvallende reclamefoto die de aandacht trekt bij jouw doelgroep.

Reclamefotografie op locatie of in de fotostudio

Afhankelijk van het project worden de foto’s geschoten op locatie of in de fotostudio. Reclamefotografie op locatie wordt gerealiseerd in een relevante setting en eventueel samenwerking met professionele modellen. Goldfinch Fotografie werkt altijd met studiolicht op locatie zodat je altijd die frisse en contrastrijke uitstraling krijgt. Bij reclamefotografie in de fotostudio wordt er gefotografeerd op een achtergrond naar keuze en kunnen er ook accessoires, modellen en creatieve extra’s worden ingezet.

Tarieven reclamefotografie

Goldfinch Fotografie hanteert scherpe en eerlijke tarieven en werkt daarom niet met standaard pakketprijzen. Bij het ene project kost de nabewerking namelijk meer tijd dan bij de andere: met portretten ben ik langer bezig met retoucheren dan bij sfeerfoto’s. Ook het gewenste aantal foto’s heeft invloed op de berekening van mijn tarieven. Daarom kun je bij mij een offerte op maat aanvragen aan de hand van jouw wensen.

B a c k T o T o p B a c k T o T o p